Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 gramů červené řepy, oloupané, na kousky
- 100 gramů celeru, oloupaného, na kousky
- 100 gramů mrkve, oloupané na kousky
- 1 cibule, napůl
- 100 gramů čerstvých hub, nakrájených
- 2 stroužky česneku
- 2 bobkové listy, sušené
- 2 čajové lžičky soli
- 10 kuliček černého pepře
- 5 kuliček nového koření
- 5 jalovcových kuliček
- 1500 gramů vody
- citrónová šťáva, podle chuti
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 346 kJ / 83 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pomalu vařená cizrna
14h 40min
Rajčatový vývar
3h 15 min
Sekaná roláda plněná uzenou klobásou
1 Std. 10 Min
Fondue se sýrem s modrou plísní, hruškami a grissini
Brak ocen
Kompot a lá staré časy
40min
Rychlá kari polévka s kuřetem, růžičkovou kapustou a bulkami
45 Min
Mléčná rýže s rumem a skořicí
3hod.
Mandlový moučník s pudingovým krémem
3hod.
Hruškový štrúdl (bez cukru)
1 godz. 5 min
Citrusy s mandlovým sněhem
Brak ocen
Pomalu vařená dýňovo-fazolová polévka s kokosovým mlékem
16h 20 min
Polévka z červené řepy s bylinkovými knedlíčky
1 Std. 10 Min