Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 gramů červené řepy, oloupané, na kousky
- 100 gramů celeru, oloupaného, na kousky
- 100 gramů mrkve, oloupané na kousky
- 1 cibule, napůl
- 100 gramů čerstvých hub, nakrájených
- 2 stroužky česneku
- 2 bobkové listy, sušené
- 2 čajové lžičky soli
- 10 kuliček černého pepře
- 5 kuliček nového koření
- 5 jalovcových kuliček
- 1500 gramů vody
- citrónová šťáva, podle chuti
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 346 kJ / 83 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Restovaná cibule (200 gramů)
20min
Čirý vývar z hovězího masa
3 Std. 45 Min
Drůbeží vývar
1 Std.
Bramborová kaše s medvědím česnekem a hořčičným máslem
50 min
Treska se zeleninou a rýží vařená v páře
1 Std.
Dušené vepřové maso se ciderem
1 Std. 40 Min
Pšeničná mouka
Brak ocen
Máslo z vlašských ořechů
25min
Rybí hamburger s okurkovou omáčkou
20min
Kroupoto s chřestem, baby mrkví a červenou řepou
1 godz. 5 min
Sýrové fondue s bagetou
25min
Treska s cibulovo-balzamikovým přelivem
1 Std.