Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 gramů vlašských ořechů
- 300 gramů jablek, vykrájených, na čtvrtky
- 2 balíčky skořicového cukru
- 1 špetka skořice, mleté
- 600 gramů vody
- 300 gramů brambor, oloupaných, na kousky
- 200 gramů tuku na pečení
- 1 balíček kypřicího prášku do pečiva
- 500 gramů polohrubé mouky
- 1 špetka soli
- 1 čajová lžička citrónové kůry
- 1 vejce
- 30 gramů rozinek
- 1 polévková lžíce cukru, moučky, na posypání
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 2591 kJ / 619 kcal
- Białko
- 10.6 g
- Węglowodany
- 104.5 g
- Tłuszcz
- 18.3 g
- Błonnik
- 6.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kynutý borůvkový koláč
1 Std. 50 Min
Jablečný koláč s drobenkou z těsta
3 godz.
Hruškový koláč
1 godz.
Ořechové řezy (Haselsskuchen)
1 Std. 15 Min
Žemlovka s tvarohem
1h 30 min
Čokoládový srnční hřbet
2 godz.
Jablečný nákyp s mléčnou rýží
1 Std. 15 Min
Sněhový ořechový dort
40 min
Koláč s ricottou a letním ovocem
1 godz.
Saské tvarohové vdolečky
3 godz.
Banánový dort s vaječným likérem
11 godz. 40 min
Jablečné knedlíky
30 min