Wersje kompatybilne
Pastă tartinabilă de ciuperci și semințe de floarea soarelui
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g semințe de floarea soarelui, clătite
- 290 g apă
- 10 g vin alb (opcjonalnie)
- 100 g ciuperci champignon, proaspete, tăiate jumătăți sau sferturi
- 50 g ulei de măsline
- 60 g șalote, tăiate jumătăți
- ½ - 1 linguriță sare
- ¾ linguriță piper negru măcinat
- 10 g sos de soia (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 445.8 kJ / 106.5 kcal
- Białko
- 4.8 g
- Węglowodany
- 5.7 g
- Tłuszcz
- 7.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.8 g
- Błonnik
- 16.7 g
- Sód
- 257.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Clătite din cartofi rași
35 min
Pate de ciuperci
1 godz. 30 min
Sos cu inimi de anghinare și fasole
10 Min
Hummus din sfeclă
15 min
Fursecuri cu portocală și stafide
1 godz.
Granola cu fructe
Brak ocen
Lapte de migdale vegan
8h 40min
Tocană de fasole albă și usturoi
50min
Sparanghel cu sos Romesco
30 min
Salată de sfeclă roșie
10 Min
Tartă cu limetă și cocos, congelată
8 Std. 25 Min
Băutură de migdale
8h 40min