Pastă tartinabilă de ciuperci și semințe de floarea soarelui
TM6

Pastă tartinabilă de ciuperci și semințe de floarea soarelui

3.7 (9 ocen)

Składniki

  • 100 g semințe de floarea soarelui, clătite
  • 290 g apă
  • 10 g vin alb
  • 100 g ciuperci champignon, proaspete, tăiate jumătăți sau sferturi
  • 50 g ulei de măsline
  • 60 g șalote, tăiate jumătăți
  • ½ - 1 linguriță sare
  • ¾ linguriță piper negru măcinat
  • 10 g sos de soia

Wartości odżywcze
na 1 porție
Kalorie
445.8 kJ / 106.5 kcal
Białko
4.8 g
Węglowodany
5.7 g
Tłuszcz
7.5 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Błonnik
16.7 g
Sód
257.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy