Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Preparing the Molds with Red Cocoa Butter
- 2 oz cocoa butter, red
Passion Fruit Ganache
- 2 oz passion fruit purée
- 1 oz glucose (see Tip)
-
4
oz Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40% (see Tip)
lub 4 oz milk chocolate 40%, high quality chips or chunks
Chocolate Shell
-
10 ½
oz Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40%, divided (see Tip)
lub 10 ½ oz milk chocolate 40%, high quality chips or chunks, divided
Finishing the Chocolate Shell
-
6 ½
oz Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40%, divided (see Tip)
lub 6 ½ oz milk chocolate 40%, high quality chips or chunks, divided
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 707 kJ / 169 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 22 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Tłuszcz nasycony
- 6 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 19 mg
Alternatywne przepisy
Béarnaise Sauce
20 min
Sugar Skulls
3h 10 min
Fruit Galettes (Paul)
1h 25min
Salted Caramel Florentines
55 min
Lollipops
40 Min
Sesame logs
1h 25min
French Macarons with Blueberry Jam (Metric)
1h 30 min
Caramel Sauce
1h 30 min
French Macarons with Blueberry Jam
1h 30 min
Caramel sauce
1h 30 min
Red, White and Blueberry Ice Cream Cake
48 Std.
Frozen Fruit Sorbet (TM6 Metric)
5 Min