Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Preparing the Molds with Red Cocoa Butter
- 2 oz cocoa butter, red
Passion Fruit Ganache
- 2 oz passion fruit purée
- 1 oz glucose (see Tip)
-
4
oz Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40% (see Tip)
lub 4 oz milk chocolate 40%, high quality chips or chunks
Chocolate Shell
-
10 ½
oz Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40%, divided (see Tip)
lub 10 ½ oz milk chocolate 40%, high quality chips or chunks, divided
Finishing the Chocolate Shell
-
6 ½
oz Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40%, divided (see Tip)
lub 6 ½ oz milk chocolate 40%, high quality chips or chunks, divided
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 707 kJ / 169 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 22 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Tłuszcz nasycony
- 6 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 19 mg
Alternatywne przepisy
Berry Foam (TM6 Metric)
10 min
Caramel Sauce
1 Std. 30 Min
Antonio Bachour: Lemon Basil Tarts
3h 45min
Homemade Lemonade
10 min
Cajun Shrimp and Grits Waffles
Brak ocen
Antonio Bachour: White Chocolate Raspberry Almond Cake
14 Std. 30 Min
Hot Chocolate Sticks
1h 20min
Nut Milk
10 min
Salted Caramel Ice Cream
14 Std.
Floral Cordial
1 Std. 30 Min
Red, White and Blue Frozen Lemonade
10 min
Sabayon (Zabaglione)
15min