Urządzenia i Akcesoria
Antonio Bachour: Chocolate Passion Fruit Bonbons
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 17 godz. 20 min
21 pieces
Składniki
Preparing the Molds with Red Cocoa Butter
-
cocoa butter red2 oz
Passion Fruit Ganache
-
passion fruit purée2 oz
-
glucose (see Tip)1 oz
-
4 oz milk chocolate, 40%, high quality chips or chunksValrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40% (see Tip)4 oz
Chocolate Shell
-
10 ½ oz milk chocolate, 40%, high quality chips or chunks, dividedValrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40%, divided (see Tip)10 ½ oz
Finishing the Chocolate Shell
-
6 ½ oz milk chocolate, 40%, high quality chips or chunks, dividedValrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40%, divided (see Tip)6 ½ oz
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
19 mg
Białko
1 g
Kalorie
707 kJ /
169 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mayonnaise
5 min
Sweet Cucumber Pickles (TM6)
48 godz. 20 min
Lemon Caper Aioli
10 min
Mini Saffron Risottos and Zucchini Mousse
6 godz. 15 min
Antonio Bachour: White Chocolate Raspberry Almond Cake
14 godz. 30 min
Hollandaise Sauce
15 min
Barbecue Onions (17.5 oz)
45 min
Caramelizing 14.5-17.5 oz Onions
50 min
Caramel Sauce
1 godz. 30 min
Meat pasties
Brak ocen
Yoghurt and white chocolate ganache (Mark Best)
5 godz. 30 min
Green Tea Crème Brûlée
2 godz. 35 min