
Urządzenia i Akcesoria
Antonio Bachour: Chocolate Passion Fruit Bonbons
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 17 godz. 20 min
21 pieces
Składniki
Preparing the Molds with Red Cocoa Butter
-
cocoa butter red2 oz
Passion Fruit Ganache
-
passion fruit purée2 oz
-
glucose (see Tip)1 oz
-
Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40% (see Tip)4 oz
Chocolate Shell
-
Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40%, divided (see Tip)10 ½ oz
Finishing the Chocolate Shell
-
Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40%, divided (see Tip)6 ½ oz
Wartości odżywcze na 1 piece
Kalorie
169 kcal /
707 kJ
Białko
1 g
Tłuszcz
9 g
Węglowodany
22 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Sód
19 mg