Antonio Bachour: Chocolate Passion Fruit Bonbons

Antonio Bachour: Chocolate Passion Fruit Bonbons

5.0 5 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 17 godz. 20 min
21 pieces

Składniki

Preparing the Molds with Red Cocoa Butter
  • cocoa butter red
    2 oz
Passion Fruit Ganache
  • passion fruit purée
    2 oz
  • glucose (see Tip)
    1 oz
  • Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40% (see Tip)
    4 oz
    4 oz milk chocolate, 40%, high quality chips or chunks
Chocolate Shell
  • Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40%, divided (see Tip)
    10 ½ oz
    10 ½ oz milk chocolate, 40%, high quality chips or chunks, divided
Finishing the Chocolate Shell
  • Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40%, divided (see Tip)
    6 ½ oz
    6 ½ oz milk chocolate, 40%, high quality chips or chunks, divided

Poziom trudności

zaawansowany


Wartości odżywcze na 1 piece

Sód 19 mg
Białko 1 g
Kalorie 707 kJ / 169 kcal
Tłuszcz 9 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 6 g
Węglowodany 22 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...