Urządzenia i Akcesoria
Spaghetti Aglio, Olio e Peperoncino
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
water1500 g
-
extra virgin olive oil90 g
-
fine sea salt plus extra for seasoning1 ½ tsp
-
dried spaghetti (cooking time 10-11 minutes)320 g
-
fresh parsley leaves only (approx. 20 g)1 bunch
-
garlic cloves3 - 4
-
fresh red chillies halved2
-
ground black pepper to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
437.5 mg
Białko
13.5 g
Kalorie
2717.3 kJ /
650 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
40 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sweet Pepper Nachos with Guacamole; BBQ Jackfruit Burritos
1 godz.
Spaghetti Arrabiata with Tuna
30 min
Coconut Mocha Frappe
3 godz. 30 min
Pasta with Brussels Sprouts, Toasted Hazelnuts and Brown Sage Butter
1 godz. 20 min
Sautéed Shallots (250 g)
20 min
Pasta with Fennel and Tomato Sauce
45 min
Lemonade
5 min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes (TM6 & TM5)
40 min
Garlic, olive oil and chilli spaghetti
30 min
Moroccan-style Baked Fish Tagine with Date Couscous
1 godz.
Spaghetti with Mussels and Tiramisu Dip
30 min
Pizza Marinara
1 godz. 35 min