Urządzenia i Akcesoria
Spaghetti Aglio, Olio e Peperoncino
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
water1500 g
-
extra virgin olive oil90 g
-
fine sea salt plus extra for seasoning1 ½ tsp
-
dried spaghetti (cooking time 10-11 minutes)320 g
-
fresh parsley leaves only (approx. 20 g)1 bunch
-
garlic cloves3 - 4
-
fresh red chillies halved2
-
ground black pepper to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
437.5 mg
Białko
13.5 g
Kalorie
2717.3 kJ /
650 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
40 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes (TM6 & TM5)
40 min
Sambal Udang Petai (Spicy Stinky Bean Prawns)
20 min
Spaghetti Arrabiata with Tuna
30 min
Gnocchi with Tomato and Basil Sauce
55 min
Mango on Coconut Sticky Rice
55 min
Chicken curry with okra (quwarman al dajaj)
50 min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30 min
Kung Pao Prawns
45 min
Sup Kambing (Aromatic Lamb Soup)
2 godz. 20 min
Broccoli, Chilli and Pine Nut Spaghetti
40 min
Prawn Dumplings
1 godz. 15 min
Egg Fried Rice
35 min