Urządzenia i Akcesoria
Spaghetti Aglio, Olio e Peperoncino
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
water1500 g
-
extra virgin olive oil90 g
-
fine sea salt plus extra for seasoning1 ½ tsp
-
dried spaghetti (cooking time 10-11 minutes)320 g
-
fresh parsley leaves only (approx. 20 g)1 bunch
-
garlic cloves3 - 4
-
fresh red chillies halved2
-
ground black pepper to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
437.5 mg
Białko
13.5 g
Kalorie
2717.3 kJ /
650 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
40 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Thai Chicken Tartlets
50 min
Shiitake Teriyaki Dippers; Sweet and Sour Tofu; Un-fried Rice
2 godz. 20 min
Lemon Chicken Wings with Rice and Vegetables
40 min
Spaghetti Arrabiata with Tuna
30 min
Spaghetti Carbonara
25 min
Pasta al Arrabiata
30 min
Goat's Cheese Eggs with Watercress and Beetroot
30 min
Sous-vide Porcini Mushrooms with Truffle and Parmesan
30 min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes (TM6 & TM5)
40 min
Fusilli with Pesto, Green Beans and Potato - Pasta alla genovese
45 min
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25 min
Spaghetti alla Carbonara
30 min