Urządzenia i Akcesoria
Spaghetti Aglio, Olio e Peperoncino
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
water1500 g
-
extra virgin olive oil90 g
-
fine sea salt plus extra for seasoning1 ½ tsp
-
dried spaghetti (cooking time 10-11 minutes)320 g
-
fresh parsley leaves only (approx. 20 g)1 bunch
-
garlic cloves3 - 4
-
fresh red chillies halved2
-
ground black pepper to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
437.5 mg
Białko
13.5 g
Kalorie
2717.3 kJ /
650 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
40 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Horror punch
20 min
Spaghetti Arrabiata with Tuna
30 min
Steamed Turbot and Mixed Vegetable Parcels; Red Berry Sauce with Ice Cream
1 godz. 15 min
Spaghetti carbonara
40 min
Creamy Truffled Mushroom Tagliatelle - Tagliatelle con crema di funghi tartufata
55 min
Pizza with Courgettes
2 godz. 40 min
Penne with Mussels
2 godz. 5 min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes (TM6 & TM5)
40 min
Spaghetti alla Carbonara
30 min
Cheeseboard Spaghetti
45 min
Egg Fried Rice
35 min
Korean Ramen with Tofu
50 min