Urządzenia i Akcesoria
Spaghetti Aglio, Olio e Peperoncino
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
water1500 g
-
extra virgin olive oil90 g
-
fine sea salt plus extra for seasoning1 ½ tsp
-
dried spaghetti (cooking time 10-11 minutes)320 g
-
fresh parsley leaves only (approx. 20 g)1 bunch
-
garlic cloves3 - 4
-
fresh red chillies halved2
-
ground black pepper to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
437.5 mg
Białko
13.5 g
Kalorie
2717.3 kJ /
650 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
40 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Courgette Soup; Steamed Fish and Potatoes with Lemon Sauce
40 min
Gnocchi with Tomato and Basil Sauce
55 min
Spaghetti Carbonara (TM6 & TM5)
40 min
Garlic, olive oil and chilli spaghetti
30 min
Raspberry and Basil Sangria
40 min
Pasta with Fennel and Tomato Sauce
45 min
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
30 min
Salmon Farfalle with Pesto
45 min
Fusilli with Pesto, Green Beans and Potato - Pasta alla genovese
45 min
Aglio olio e peperoncino
35 min
Spaghetti alla Carbonara
30 min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes (TM6 & TM5)
40 min