Urządzenia i Akcesoria
Thunfisch-Ei-Creme mit Avocado auf Baguette
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 Portionen
Składniki
-
Wasser400 g
-
Eier4
-
Thunfisch, in Öl (Abtropfgew. 140 g), abgetropft1 Dose
-
Schmand100 g
-
Schnittlauch in feinen Röllchen, und etwas mehr zum Bestreuen½ Bund
-
Salz½ TL
-
Pfeffer und etwas mehr zum Bestreuen½ TL
-
Baguette1
-
Avocado reif, in dünnen Scheiben1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
23 g
Kalorie
2094 kJ /
500 kcal
Tłuszcz
27 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Ferien mit Thermomix®
31 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Matjes-Apfel-Ragout mit Eisbergsalat
15 min
Pintxo Donosti
5 min
Eiersalat mit gebratenen Garnelen
50 min
Thunfischsauce mit Joghurt
5 min
Blitz-Stulle
10 min
Thunfisch-Tapenade
5 min
Eiersalat mit Putenbrust
45 min
Thunfisch-Crostini
20 min
Den Helder (Matjes-Tatar)
35 min
Tonno-Toastbrötchen
20 min
Avocado-Egg-Sandwich
30 min
Avocado-Ei-Spread
25 min