Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Masa de chocolate
- 140 g de azúcar glass
- 20 g de cocoa en polvo
- 350 g de harina de trigo
- 1 pizca de sal
- 40 g de harina de almendras
- 200 g de mantequilla sin sal
- 2 huevos
Caramelo
- 150 g de azúcar refinada
- 125 g de mantequilla
- 30 g de agua
- 1 cdita de sal
- 150 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 1000 g de agua, para Limpiar
- 1 cda de vinagre
Pudín de chocolate
- 150 g de chocolate amargo (70% cacao)
- 200 g de leche entera
- 40 g de azúcar
- 18 g de fécula de maíz
- 2 yemas de huevo
- 55 g mantequilla
Montaje
- mango, fresco, para decorar
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2512 kJ / 598 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 66 g
- Tłuszcz
- 38 g
- Tłuszcz nasycony
- 19 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 421 mg
Alternatywne przepisy
Tarta de maracuyá
1h 15min
Oniguiri con tofu y atún
10min
Caramelo inglés a mi manera TM6
30 min
Bundt Cake con frutas del bosque y flores
1h
Bombas sorpresa de chocolate
50 min
Galletas sándwich de mantequilla de cacahuate
30 min
Pastel moka TM6 (Black Diamond)
2h
Crêpes y más crêpes
1 godz. 30 min
Ganache de chocolate
45 min
Mousseline (crema pastelera de mantequilla)
20 min
Galletas de chispas de chocolate
40 min
Roles de canela
2h 30min