Urządzenia i Akcesoria
Antonio Bachour: Chocolate Caramel Pudding Tarts
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 6 godz. 10 min
12 portions
Składniki
Chocolate Pastry Dough
-
all-purpose flour plus extra to dust12 oz
-
confectioners sugar5 oz
-
almond flour2 oz
-
Dutch-processed cocoa powder1 oz
-
salt⅛ tsp
-
unsalted butter diced, chilled6 oz
-
large eggs2
Chocolate Pudding Filling
-
5 ½ oz dark chocolate, 70%, high quality chips or chunksValrhona chocolate dark chocolate 70% (see Tip)5 ½ oz
-
whole milk7 oz
-
sugar1 ½ oz
-
cornstarch2 tbsp
-
egg yolks from large eggs2
-
unsalted butter in pieces2 oz
Caramel Filling
-
sugar5 ½ oz
-
unsalted butter cold in 1 cube4 ½ oz
-
water divided36 oz
-
lemon juice1 tsp
-
salt1 pinch
-
whipping cream5 oz
Rolling and Assembly
-
ripe mango thinly sliced, to garnish
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
68 mg
Białko
8 g
Kalorie
2536 kJ /
606 kcal
Tłuszcz
37 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
21 g
Węglowodany
63 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
New York Cheesecake
9 godz. 30 min
Vanilla Madeleines
1 godz. 30 min
Antonio Bachour: Lemon Basil Tarts
3 godz. 45 min
Hojicha Canelé
1 godz. 20 min
Baked Alaska
28 godz. 40 min
Antonio Bachour: White Chocolate Raspberry Almond Cake
14 godz. 30 min
Almond and Lime Slushy
10 min
Mamé's Cake (Pineapple Almond Cake)
40 min
Salted Caramel Florentines
55 min
Meringue Ghosts
12 godz. 25 min
Greek Walnut Cake "Karidopita"
1 godz. 15 min
Strawberry Tiramisu
5 godz. 20 min