Antonio Bachour: Chocolate Caramel Pudding Tarts
TM6

Antonio Bachour: Chocolate Caramel Pudding Tarts

4.0 (4 oceny)

Składniki

Chocolate Pastry Dough

  • 12 oz all-purpose flour, plus extra to dust
  • 5 oz confectioners sugar
  • 2 oz almond flour
  • 1 oz Dutch-processed cocoa powder
  • ⅛ tsp salt
  • 6 oz unsalted butter, diced, chilled
  • 2 large eggs

Chocolate Pudding Filling

  • 5 ½ oz Valrhona chocolate, dark chocolate 70% (see Tip)
    lub 5 ½ oz dark chocolate 70%, high quality chips or chunks
  • 7 oz whole milk
  • 1 ½ oz sugar
  • 2 tbsp cornstarch
  • 2 egg yolks, from large eggs
  • 2 oz unsalted butter, in pieces

Caramel Filling

  • 5 ½ oz sugar
  • 4 ½ oz unsalted butter, cold in 1 cube
  • 36 oz water, divided
  • 1 tsp lemon juice
  • 1 pinch salt
  • 5 oz whipping cream

Rolling and Assembly

  • ripe mango, thinly sliced, to garnish

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2536 kJ / 606 kcal
Białko
8 g
Węglowodany
63 g
Tłuszcz
37 g
Tłuszcz nasycony
21 g
Błonnik
4 g
Sód
68 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy