Urządzenia i Akcesoria
Antonio Bachour: Chocolate Raspberry Tarts
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 3 godz. 10 min
12 pieces
Składniki
Chocolate Pastry Dough
-
all-purpose flour plus extra to dust12 oz
-
confectioners sugar5 oz
-
almond flour2 oz
-
Dutch-processed cocoa powder1 oz
-
salt⅛ tsp
-
unsalted butter diced, chilled6 oz
-
large eggs2
Milk Chocolate Ganache
-
9 ½ oz milk chocolate, 40%, high quality chips or chunksValrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40% (see Tip)9 ½ oz
-
heavy whipping cream6 ½ oz
-
glucose (see Tip)½ oz
Assembly
-
fresh raspberries16 oz
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
62 mg
Białko
8 g
Kalorie
2067 kJ /
494 kcal
Tłuszcz
28 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
16 g
Węglowodany
55 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pecan Pie Tarts
2 godz. 25 min
Fruit Sauce (Coulis)
10 min
Chocolate Ice Cream
12 godz.
Crème Caramel (Flan)
3 godz.
Caramel Éclairs
2 godz. 25 min
Chocolate and Caramel Millefeuille
3 godz. 50 min
Antonio Bachour: White Chocolate Raspberry Almond Cake
14 godz. 30 min
Antonio Bachour: Crème Fraîche Cheesecake with Strawberry Sherbet
9 godz. 35 min
Almond Pavlova with Berries and Chambord
3 godz. 30 min
Fig and Apricot Jam
40 min
Antonio Bachour: Lemon Basil Tarts
3 godz. 45 min
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits
3 godz. 40 min