Urządzenia i Akcesoria
Antonio Bachour: Chocolate Raspberry Tarts
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 3 godz. 10 min
12 pieces
Składniki
Chocolate Pastry Dough
-
all-purpose flour plus extra to dust12 oz
-
confectioners sugar5 oz
-
almond flour2 oz
-
Dutch-processed cocoa powder1 oz
-
salt⅛ tsp
-
unsalted butter diced, chilled6 oz
-
large eggs2
Milk Chocolate Ganache
-
9 ½ oz milk chocolate, 40%, high quality chips or chunksValrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40% (see Tip)9 ½ oz
-
heavy whipping cream6 ½ oz
-
glucose (see Tip)½ oz
Assembly
-
fresh raspberries16 oz
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
62 mg
Białko
8 g
Kalorie
2067 kJ /
494 kcal
Tłuszcz
28 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
16 g
Węglowodany
55 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Antonio Bachour: Chocolate Passion Fruit Bonbons
17 godz. 20 min
Antonio Bachour: White Chocolate Raspberry Almond Cake
14 godz. 30 min
Black Velvet Halloween Cake
1 godz.
Fruit Galettes (Paul)
1 godz. 25 min
Gluten-Free Baking Powder
5 min
Mirror glaze cake
7 godz. 55 min
Green Tea Crème Brûlée
2 godz. 35 min
Cherry Clafoutis (Ludo Lefebvre)
3 godz. 15 min
Pecan Pie Tarts
2 godz. 25 min
Chocolate Fondants (Lava Cakes)
40 min
Lobster Bisque
1 godz. 50 min
Antonio Bachour: Lemon Basil Tarts
3 godz. 45 min