Antonio Bachour: Chocolate Raspberry Tarts
TM6 TM5

Antonio Bachour: Chocolate Raspberry Tarts

4.8 (10 ocen)

Składniki

Chocolate Pastry Dough

  • 12 oz all-purpose flour, plus extra to dust
  • 5 oz confectioners sugar
  • 2 oz almond flour
  • 1 oz Dutch-processed cocoa powder
  • ⅛ tsp salt
  • 6 oz unsalted butter, diced, chilled
  • 2 large eggs

Milk Chocolate Ganache

  • 9 ½ oz Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40% (see Tip)
    lub 9 ½ oz milk chocolate 40%, high quality chips or chunks
  • 6 ½ oz heavy whipping cream
  • ½ oz glucose (see Tip)

Assembly

  • 16 oz fresh raspberries

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
2067 kJ / 494 kcal
Białko
8 g
Węglowodany
55 g
Tłuszcz
28 g
Tłuszcz nasycony
16 g
Błonnik
5 g
Sód
62 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy