
Urządzenia i Akcesoria
Antonio Bachour: Chocolate Raspberry Tarts
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 3 godz. 10 min
12 pieces
Składniki
Chocolate Pastry Dough
-
all-purpose flour plus extra to dust12 oz
-
confectioners sugar5 oz
-
almond flour2 oz
-
Dutch-processed cocoa powder1 oz
-
salt⅛ tsp
-
unsalted butter diced, chilled6 oz
-
large eggs2
Milk Chocolate Ganache
-
Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40% (see Tip)9 ½ oz
-
heavy whipping cream6 ½ oz
-
glucose (see Tip)½ oz
Assembly
-
fresh raspberries16 oz
Wartości odżywcze na 1 piece
Kalorie
494 kcal /
2067 kJ
Białko
8 g
Tłuszcz
28 g
Węglowodany
55 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
16 g
Sód
62 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Steamed Chocolate Lava Cakes
2 godz. 55 min
Antonio Bachour: Red Velvet Raspberry Trifle (Metric)
2 godz. 55 min
Antonio Bachour: Chocolate Caramel Pudding Tarts
6 godz. 10 min
Cherry Clafoutis (Ludo Lefebvre)
3 godz. 15 min
Chocolate Ganache Brownie
3 godz.
Crème Pâtissière
15 min
Antonio Bachour: Lemon Basil Tarts
3 godz. 45 min
French Macarons with Blueberry Jam
1 godz. 30 min
Crème pâtissière
15 min
Chocolate Fondants (Lava Cakes)
40 min
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits
3 godz. 40 min
Sufganiyot
2 godz. 30 min