Urządzenia i Akcesoria
Antonio Bachour: Pancakes with Mascarpone Cream and Berries
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 45 min
12 pieces
Składniki
Mascarpone Cream
-
mascarpone8 oz
-
heavy whipping cream3 ½ oz
-
confectioners sugar2 oz
Pancakes
-
egg whites, from large eggs chilled3
-
sugar2 oz
-
all-purpose flour10 oz
-
buttermilk12 oz
-
whole milk3 ½ oz
-
unsalted butter melted and cooled2 oz
-
egg yolks from large eggs4
-
baking powder4 tsp
-
salt1 tsp
-
non-stick cooking spray to grease
Assembly
-
maple syrup to serve
-
fresh berries to serve
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
369 mg
Białko
6 g
Kalorie
987 kJ /
236 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
32 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Macadamia Chocolate Cookies
1h
Double Vanilla Ice Cream
12h
French Toast
40min
Gold Pineapple Te Fiti
10min
Antonio Bachour: Pancakes with Mascarpone Cream and Berries (Metric)
45min
Japanese Souffle Pancakes
40min
Gravlax
72h 30min
Mango Ice Cream
2h 20min
Waffles
25min
Pancake and Fruit Kebobs
1h
French Macarons with Blueberry Jam
1h 30min
Sticky Buns
3h 45min