Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
20
g ulei vegetal
lub 20 g ulei de măsline -
170
g ceapă, tăiată felii
lub 170 g ceapă roșie, tăiată felii - 130 - 150 g morcovi, tăiați rondele (1-2 cm)
- 70 - 90 g țelină tulpină, tăiată felii (5-10 mm)
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1213 kJ / 290 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 9.6 g
- Sód
- 171 mg
Alternatywne przepisy
Paste fierte
20 Min
Fasole verde rumenită ușor
25 Min
Salată de fasole albă
5 Min
Bolul cu carne de porc și hoisin
30 Min
Ciuperci proaspete sotate (300 g)
25 Min
Pâine din făină integrală, cremă și chifteluțe de pui
2 Std.
Fulgi de cereale pentru micul dejun (fără alergeni)
30 Min
Pachețele de fasole verde, cu cartofi și unt cu cimbru
50 Min
Piure de cartofi și legume
40 Min
Vinete sotate (200 g)
30 Min
Sos de roșii
40 Min
Ardei roșii sotați cu ceapă
25 Min