Urządzenia i Akcesoria
Amestec de legume sotate, pentru supe sau tocane
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
1 Reteta completa
Składniki
-
20 g ulei de măslineulei vegetal20 g
-
170 g ceapă roșie, tăiată feliiceapă tăiată felii170 g
-
morcovi tăiați rondele (1-2 cm)130 - 150 g
-
țelină tulpină tăiată felii (5-10 mm)70 - 90 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Reteta completa
Sód
171 mg
Białko
4 g
Kalorie
1213 kJ /
290 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
9.6 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cremă de lămâie cu biscuiți
2 godz. 30 min
Salată de orez cu legume
45 min
Budincă de orez cu caise, gătită lent
5 godz. 35 min
Ardei roșii sotați cu ceapă
25 min
Ciuperci proaspete sotate (300 g)
25 min
Dovlecei sotați (200 g)
20 min
Vinete sotate (400 g)
Brak ocen
Vinete sotate (200 g)
30 min
Suc antioxidant
Brak ocen
Paste fierte
20 min
Crochete de cartofi și vinete cu maioneză cu usturoi
Brak ocen
Tocăniță de linte, cu curry și carne de pui
8 godz. 35 min