Coppe di Garibaldi

Coppe di Garibaldi

4.0 3 oceny
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 porzioni

Składniki

  • 150 g di prosciutto cotto (1 fetta spessa) a pezzi
  • 150 g di Emmental a pezzi (3 cm)
  • 100 g di burro a pezzi
  • 400 g di prosciutto cotto a fette
  • 300 g di latte intero
  • 3 uova (da 60 g circa)
  • 200 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 40 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
  • 1000 g di acqua
  • 400 g di pasta fresca all'uovo tipo tagliatelle

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 684 kcal / 2863 kJ
Białko 34.3 g
Tłuszcz 42.7 g
Węglowodany 43.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...