Coppe di Garibaldi
TM31 TM5

Coppe di Garibaldi

4.0 (3 oceny)

Składniki

  • 150 g di prosciutto cotto (1 fetta spessa) a pezzi
  • 150 g di Emmental a pezzi (3 cm)
  • 100 g di burro a pezzi
  • 400 g di prosciutto cotto a fette
  • 300 g di latte intero
  • 3 uova (da 60 g circa)
  • 200 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 40 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
  • 1000 g di acqua
  • 400 g di pasta fresca all'uovo tipo tagliatelle

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
2863 kJ / 684 kcal
Białko
34.3 g
Węglowodany
43.2 g
Tłuszcz
42.7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy