Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 snítky čerstvé plocholisté petrželky, pouze lístky
- 60 gramů cibule, žluté, napůl
- 30 gramů extra panenského olivového oleje
- 2 stroužky česneku
- 40 gramů slaniny, na kostičky (1 cm) (opcjonalnie)
- 800 gramů vody
- 1 ½ čajové lžičky soli
- 1 polévková lžíce rajčatového protlaku
- 100 gramů lilku, na kostičky (1 cm)
- 100 gramů cukety, na kostičky (1 cm)
- 100 gramů mrkve, na kostičky (1 cm)
- 100 gramů cherry rajčat, na čtvrtky
- 350 gramů těstovin penne
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1743.8 kJ / 415 kcal
- Białko
- 14.5 g
- Węglowodany
- 64.6 g
- Tłuszcz
- 9.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 9.9 g
- Błonnik
- 6.4 g
- Sód
- 1079.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Žlutá rýže s kuřetem
50min
Pestrý salát s kuskusem, ráno běžíš za busem
25 min
Zapečené krémové těstoviny s uzenou panenkou
1 godz.
Vepřové v mrkvi
2h
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
1 godz.
Cuketové lasagne s mletým masem
50min
Těstoviny s kuřecím masem a sušenými rajčaty
30 min
Špagety s rajčaty a slaninou
35 min
Špagety Carbonara
35 min
Špecle v žampiónovo-slaninové omáčce - z jednoho hrnce
30 min
Těstoviny á la Carbonara pro dva
22 min
Špagety all`arrabbiata - z jednoho hrnce
30 min