Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 160 g de queso gruyère cortado en trozos
- 500 g de cebolla cortada en pluma
- 30 g de aceite de oliva
- 40 g de azúcar
- 20 g de harina
- 40 g de mantequilla
- 700 g de agua
- 100 g de vino blanco
-
1
pastilla de caldo de pollo (para 0,5 l.)
lub 1 pastilla de caldo de carne (para 0,5 l.) - 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra recién molida
- 6 - 12 rebanadas de pan baguette de 3 cm aprox.
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1609 kJ / 385 kcal
- Białko
- 12.1 g
- Węglowodany
- 33.6 g
- Tłuszcz
- 20.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sopa de calabaza y cúrcuma
35 min
Risotto con calabacita y tocino
35 min
Crema de espárragos y queso Brie
30 min
Crema de brócoli
45 min
Salsa de hongos y vino blanco TM6
30 min
Arroz negro con calamares fritos y camarones
1h 40min
Lomo de cerdo con salsa agridulce
1 Std. 50 Min
Risotto con uvas y champiñones
50 min
Pescado a la sal con salsa de perejil y limón
40 min
Salsa pesto
10min
Crema de zapallo camote aromatizada al jengibre
50 min
Cebolla caramelizada
45 min