Salat med brune ris og ørred

Salat med brune ris og ørred

Brak ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 portioner

Składniki

  • vand
    1100 g
  • havsalt
    2 tsk
  • ris, brune skyllet
    300 g
  • fersk ørredfilet, uden skind udbenet
    250 g
  • honning
    40 g
  • dijonsennep
    20 g
  • grov sennep
    20 g
  • æblecidereddike
    40 g
  • vindruekerneolie
    80 g
  • rucola
    200 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 21 g
Kalorie 2436 kJ / 581 kcal
Tłuszcz 25.8 g
Węglowodany 64.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie