
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 γρ. σπαράγγια μόνο τα κοτσάνια τους (τις σκληρές άκρες τους), σε κομμάτια (5 εκ.) (βλ. συμβουλή)
- 600 γρ. νερό καυτό
- 1 λεμόνι μόνο λεπτά κομμάτια από τη φλούδα του
- 150 γρ. κρεμμύδι κομμένο στα 4
- 30 γρ. ελαιόλαδο και λίγο ακόμα για το σερβίρισμα
- 200 γρ. πατάτα ξεφλουδισμένη και κομμένη σε κύβους (2 εκ.)
- ½ κ.γλ. θαλασσινό αλάτι και λίγο ακόμα για το σερβίρισμα
- 2 πρέζες μαύρο πιπέρι, αλεσμένο και λίγο ακόμα για το σερβίρισμα
-
50
γρ. κρέμα γάλακτος, πλήρη (περίπου 48% λιπαρά)
lub 50 γρ. κρέμα γάλακτος (κρεμ φρες)
- Wartości odżywcze
- na 1 μερίδα
- Kalorie
- 213 kcal / 884 kJ
- Białko
- 4.2 g
- Tłuszcz
- 14.8 g
- Węglowodany
- 13.9 g