Urządzenia i Akcesoria
Rabarber en gember gin fizz
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 336 godz. 10 min
4 glazen
Składniki
Rabarber en gember geïnfuseerde gin
-
rabarber (± 2-3 stengels), geschild en in stukken (3-4 cm)200 g
-
verse gember in stukken10 cm
-
gin naar keuze (zie tip)700 g
Rabarber en gember gin fizz
-
diepgevroren aardbeien150 g
-
gemberbier koud250 g
-
ijsblokjes om op te dienen (optioneel)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 glas
Sód
12.8 mg
Białko
0.4 g
Kalorie
351.5 kJ /
83.7 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
7.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Rabarber
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Peer, appel en zoete aardappelpuree
30 dk
Lentegroenten terrine met kervel emulsie
Değerlendirme yok
Horror punch
20 dk
Tomatenketchup
1sa 15 dk
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45 dk
Gin en lavendelijs
14sa 35 dk
Shortbread karamel gezouten boter
2sa 25 dk
Goulash van soja met knoedels
1sa 25 dk
Pasta met prei en ajvar
30 dk
Pudding met aardbei en peer
Değerlendirme yok
Gestoomde Pudding met Bloedsinaasappel en Campari
Değerlendirme yok
Aardappelsalade met Groene Overheerlijke Dressing
45 dk