Estofado de ternera en hogaza de pan (Cocción lenta)

4.3 18 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
6 raciones

Składniki

  • de morcillo de ternera en dados de aprox. 5x5 cm
    800 g
  • de sal
    2 cucharaditas
  • de pimienta molida
    1 pellizco
  • de harina de trigo
    50 g
  • de aceite de oliva (y dos cucharadas más para dorar la carne)
    20 g
  • de dados de beicon
    200 g
  • de cebolla en octavos
    500 g
  • de brandy
    40 g
  • de tomate troceado en conserva
    150 g
  • de romero seco desmenuzado
    1 cucharadita
  • de tomillo seco
    1 cucharadita
  • de vino tinto
    100 g
  • de caldo de carne
    200 g
  • hogaza de aprox. 1000 g
    1
  • de perejil fresco picado
    1 - 2 cucharadas

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 884 kcal / 3696 kJ
Białko 65 g
Tłuszcz 41 g
Węglowodany 159 g
Błonnik 19 g
Tłuszcz nasycony 8 g
Sód 1046 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...