Urządzenia i Akcesoria
Ouă umplute
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 porții
Składniki
-
apă la temperatura camerei400 g
-
ouă (mijlocii), reci6
-
unt nesărat30 g
-
50 g pateu de ficat, de porclebăr50 g
-
brandy5 g
-
sare plus pentru condimentat¼ linguriță
-
piper măcinat plus pentru condimentat2 prize
-
cepșoară tăiată inele fine¼ legătură
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porție
Białko
12 g
Kalorie
910 kJ /
218 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
0.1 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Finger-food
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Cheesecake la pahar
4 godz.
Maioneză
5 min
Ouă umplute
55 min
Pepperoni Vegani
Brak ocen
Cotlete de porc sous-vide cu salată de mere
2 godz. 40 min
Tort decorativ de iarnă
3 godz. 25 min
Ciuperci murate
6 godz. 30 min
Sendvișuri cu salată de ouă
25 min
Omletă cu pui în stil thailandez
50 min
Cremă de mere
2 godz. 30 min
Spată de miel la cuptor, cu fenicul și sos dulce-acrișor
5 godz. 15 min
Dressing cu muștar și oțet balsamic
10 min