Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g apă, la temperatura camerei
- 6 ouă (mijlocii), reci
- 30 g unt nesărat
-
50
g lebăr
lub 50 g pateu de ficat, de porc - 5 g brandy
- ¼ linguriță sare, plus pentru condimentat
- 2 prize piper măcinat, plus pentru condimentat
- ¼ legătură cepșoară, tăiată inele fine
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 910 kJ / 218 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Błonnik
- 0.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rulouri cu stafide sultanine și merișoare
14h 25 min
Friptură aromată de miel
29h 50min
Cartofi Hasselback
1h 5min
Roșii umplute cu ton
35 Min
Coaste de vită în stil tunisian
Žádné hodnocení
Rote Grutze (budincă de fructe de pădure)
2h 20min
Burgeri cu chorizo și pui
20 min
Batoane energizante de ciocolată
1 Std.
Somon afumat și chifle cu choux de lămâie conservată
1 Std. 20 Min
Ouă umplute
55min
Glazură de ciocolată (ganache simplu)
20 min
Maioneză
5min