Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g apă, la temperatura camerei
- 6 ouă (mijlocii), reci
- 30 g unt nesărat
-
50
g lebăr
lub 50 g pateu de ficat, de porc - 5 g brandy
- ¼ linguriță sare, plus pentru condimentat
- 2 prize piper măcinat, plus pentru condimentat
- ¼ legătură cepșoară, tăiată inele fine
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 910 kJ / 218 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Błonnik
- 0.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cartofi prăjiți cu bacon și brânză, cu sos ranch
30min
Ouă umplute
55 Min
Ciuperci umplute cu spanac și parmezan
40 dk
Ouă fierte
20 dk
Spaghetti Arrabiata cu ton
Keine Bewertungen
Vin fiert
30min
Gem de ananas cu ghimbir
40 dk
Bastonașe de morcovi prăjite (stir-fried) (200 g)
Keine Bewertungen
Gin cu mure și boabe de ienupăr
10 dk
Coaste de porc cu bourbon
5 Std. 50 Min
Mușchiuleț de porc cu sos de vin roșu și legume
45 Min
Paste în sos de roșii, cu jambon și chorizo
20 dk