Urządzenia i Akcesoria
Ouă umplute
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 porții
Składniki
-
apă la temperatura camerei400 g
-
ouă (mijlocii), reci6
-
unt nesărat30 g
-
50 g pateu de ficat, de porclebăr50 g
-
brandy5 g
-
sare plus pentru condimentat¼ linguriță
-
piper măcinat plus pentru condimentat2 prize
-
cepșoară tăiată inele fine¼ legătură
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porție
Białko
12 g
Kalorie
910 kJ /
218 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
0.1 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Finger-food
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Pandișpan
1 godz. 50 min
Ouă umplute
55 min
Chifteluțe în sos de roșii, gătite lent
3 godz. 40 min
Maioneză
5 min
Granita de cafea
8 godz. 10 min
Ruladă de carne
1 godz. 30 min
Pui ballotine sous-vide cu sos de ardei roșii
2 godz. 10 min
Ardei roșii sotați cu ceapă
25 min
Panna cotta cu scorțișoară și compot de mere și caise cu ghimbir
Brak ocen
Budincă din fructe de pădure
15 min
Chifteluțe cu sos de roșii
45 min
Coaste de porc cu bourbon
5 godz. 50 min