Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g apă
- 6 ouă mari (63-73 g), în coajă
- 30 g ceapă verde, tăiată în bucăți de 1,5 cm (aprox. 2 fire ceapă)
- 30 g maioneză, sau după gust
- 1 linguriță muștar de Dijon
- 3 prize sare
- 3 prize piper măcinat
- 1 priză boia de ardei
- 1 lingură cepșoară, tocată
- 10 felii pâine albă
- Wartości odżywcze
- na 1 bucată
- Kalorie
- 653 kJ / 156 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Błonnik
- 1 g
Alternatywne przepisy
Covridog
55min
Supă ungurească de ciuperci
30 min
Pui cu lămâie și usturoi
30 min
Roșii umplute cu ton
35min
Cafea Dalgona cu lichior irlandez
15min
Crème brûlée cu șampanie
2 godz. 25 min
Cuiburi de cartofi cu smântână maturată și somon afumat
2 Std. 40 Min
Tort Napoli cu cartofi
1h 30min
Limonadă de căpșune
10min
Cheesecake cu ricotta și fistic
10min
Sos în stil Big Mac
4 Std.
Lapte de pasăre
40 min