Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Rulourile de pui
- 4 tije pătrunjel proaspăt
- 60 - 80 g ceapă, tăiată jumătăți
- 2 căței de usturoi
- 20 g unt
- 250 g supă de legume (eventual din concentrat de legume preparat în casă)
- 200 g vin roșu
- 1 linguriță rozmarin, proaspăt
- 800 g cartofi, tăiați cuburi (cca. 2 cm)
- 600 g piept de pui file, fără piele (4 buc. de câte aprox. 150 g)
- 8 felii jambon crud-uscat
- 400 g ciuperci champignon, proaspete, tăiate lamele
Sosul
- 50 g vin roșu
- 15 g făină
- 60 g smântână maturată, 30% grăsime
- 2 prize piper măcinat, sau după gust
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 2304 kJ / 548 kcal
- Białko
- 49 g
- Węglowodany
- 36 g
- Tłuszcz
- 21 g
- Błonnik
- 6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Piept de pui pizzaiola
55min
Mușchiuleț de porc cu sos de muștar
35min
Rulouri de vită pizzaiola
1h 10 min
Mușchi de porc cu miere și ierburi aromate
4h 10min
Cartofi cu Bacon
2h 15min
Linguine cu somon și votcă
20min
Penne cu mazăre, ciuperci și speck
30min
Amestec de semințe și migdale crude
Keine Bewertungen
Conopidă cu brânză și ouă fierte
Keine Bewertungen
Somon cu tăiței din dovlecei
25min
Medalioane de vițel sous-vide
Keine Bewertungen
Bolul coreean cu carne de vită
1h 10 min