Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Brânza ricotta
- 1800 g lapte integral
- 80 g oțet alb
Cremă de citrice
- 30 g zeamă de portocală, (aprox. ½ portocală)
- 20 g zeamă de lămâie, (aprox. ½ lămâie)
- 110 g zahăr extrafin
- 80 g unt nesărat, înmuiat
- 2 ouă
Gogoși cu ricotta
- 1 ou
- 120 g zahăr extrafin
- 150 g făină
- 50 g lapte integral
- 2 lingurițe praf de copt
- ¼ lămâie, doar coaja, rasă, fără pielițe albe
- 1500 g ulei vegetal, pentru prăjit
- 1 linguriță scorțișoară măcinată
- Wartości odżywcze
- na 1 bucată
- Kalorie
- 2937.8 kJ / 699.5 kcal
- Białko
- 4.6 g
- Węglowodany
- 19.7 g
- Tłuszcz
- 68.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.7 g
- Błonnik
- 0.3 g
- Sód
- 188.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chifle de pâine Parker
2 Std. 20 Min
Gogoși marocane
2 Std. 45 Min
Mămăligă tradițională
1 godz.
Supă tradițională de pui, cu tăieței
1 godz. 45 min
Gogoși cu cremă și glazură de caramel
5 Std. 30 Min
Piure de cartofi cu lapte bătut
35 min
Cornulețe fragede
1 godz.
Mousse de zmeură și limetă
5 Min
Prăjitură moale cu caramel sărat
1 Std. 40 Min
Cocktail de fructe de pădure
2 Std. 10 Min
Tort curcubeu
2 Std. 10 Min
Brioșe cu unt de arahide și jeleu
45 min