
Urządzenia i Akcesoria
Jabłka w karmelu
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
8 sztuk
Składniki
-
jabłek, czerwonych małych8
Gorąca kąpiel wodna
-
wody1000 g
Karmel
-
cukru300 g
-
wody do Mycia Wstępnego1000 g
-
soku z cytryny, świeżo wyciśniętego20 g
-
barwnika spożywczego, czerwonego (opcjonalnie)⅛ łyżeczki
-
octu do Mycia Wstępnego1 łyżka
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Kalorie
206 kcal /
761 kJ
Białko
1 g
Tłuszcz
0 g
Węglowodany
51 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Halloweenowy poncz
20 min
Halloweenowe babeczki
1 godz. 40 min
Brioszki prosiaczki
2 godz.
Granita w cytrynie
5 godz. 25 min
Ciasteczka z wróżbą
1 godz. 20 min
Domowe lizaki
40 min
Bezowe duszki
3 godz.
Unicorn Latte
20 min
Slush arbuzowy
5 min
Łódeczki z galaretką truskawkową
4 godz. 40 min
Hot dogi pieski
40 min
Tort tęczowy z lizakami
6 godz.