Fondant au chocolat et framboises
TM6 TM5 TM31

Fondant au chocolat et framboises

4.8 (2.0K oceny)

Składniki

  • 200 g de chocolat noir 50% de cacao, détaillé en morceaux
  • 180 g de sucre en poudre
  • 180 g de beurre, coupé en morceaux
  • 50 g de farine de blé
  • 1 pincée de sel
  • 3 œufs
  • 150 g de framboises fraîches
    lub 150 g de framboises surgelées

Wartości odżywcze
na 1 part
Kalorie
1523 kJ / 364 kcal
Białko
5 g
Węglowodany
30 g
Tłuszcz
25 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy