![Fondant au chocolat et framboises Fondant au chocolat et framboises](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1A9BE6D3-02E0-4694-BB06-1430504BACDF/Derivates/DE99E18F-5700-4F62-9082-C2CB2CA32453.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de chocolat noir 50% de cacao, détaillé en morceaux
- 180 g de sucre en poudre
- 180 g de beurre, coupé en morceaux
- 50 g de farine de blé
- 1 pincée de sel
- 3 œufs
-
150
g de framboises fraîches
lub 150 g de framboises surgelées
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 1523 kJ / 364 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 30 g
- Tłuszcz
- 25 g
Alternatywne przepisy
Coulant au chocolat, cœur rocher au chocolat
30 Min
Moelleux au chocolat
55 Min
Petits coulants au chocolat
20min
Gâteau au chocolat express
20min
Gâteau chocolat et dragées chocolat
40 min
Roulé chocolat-noisette
1h
Petits gâteaux coulants chocolat et fleur de sel
25 Min
Gâteau au chocolat sans œuf
35 Min
Brownie
45 Min
Gâteau au yaourt
40 min
Muffins au chocolat
35 Min
Cookies aux 3 chocolats
50 Min