![Ravioles de salmón y queso Ravioles de salmón y queso](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/02A7A0B8-4298-416D-B36B-B9409226ABF2/Derivates/244BC83A-A48A-40A8-8996-BE9F8DF73AB6.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de pasta fresca, consulte la sección de Básicos
- 500 g de agua
- 300 g de filetes de salmón fresco, sin hueso
- jugo de limón verde, de 1 pieza
- sal, al gusto
- pimienta negra molida, al gusto
- aceite de oliva, un chorrito
- 100 g de queso crema
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2167 kJ / 516 kcal
- Białko
- 26 g
- Węglowodany
- 39 g
- Tłuszcz
- 25 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pizza de Nápoles
1h
Pan pita
1h 50min
Ravioles de espinaca y requesón
40min
Fetuccini con hongos TM6
1h
Ravioles a la napolitana
50min
Papas al horno con mayonesa de limón y romero
30min
Pasta fresca básica
25min
Papas al horno
1h
Papas Anna
1h
Fetuccine Alfredo
35min
Puré de papas
50min
Puré de papa
50min