Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 - 6 fire pătrunjel verde, frunzele separate de tulpini
- 100 g unt, tăiat cuburi
- 100 g ceapă, tăiată sferturi
- 50 g morcovi, tăiați bucăți
- 6 șalote, tăiate jumătăți
- 40 g făină
- 400 g apă
- 1 cub de concentrat de vită (pentru 0,5 l), fărâmițat
- 1 legătură de verdețuri (cimbru, pătrunjel, foi de dafin)
- ½ linguriță sare de mare fină
- 1 - 2 prize piper negru măcinat, după gust
- 1 fir cimbru proaspăt, doar frunzele
- 1 foaie de dafin proaspătă
- 5 boabe de piper negru, zdrobite
- 500 g vin roșu
- 1 lingură fond de vită
- 1 lingură zeamă de lămâie
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 775 kJ / 187 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 14 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cotlet de porc sous-vide
2h
Sos bearnez
15 Min
Salată de icre
15 Min
Mușchi de porc cu miere și ierburi aromate
4h 10min
Concentrat pastă de pui
45min
Sos pentru grătar în stil texan
20 Min
Sorbet rapid de fructe
10 Min
Vinete în sos de nucă de cocos și arahide cu orez basmati
Pas d’évaluation
Ruladă de porc cu ciuperci
Pas d’évaluation
Medalioane de vițel sous-vide
Pas d’évaluation
Zuppa di pesce
40 min
Tort de orez cu pastă dulce de fasole azuki
8h 30min