Sos Bordelaise
TM6 TM5 TM31

Sos Bordelaise

3.0 (2 oceny)

Składniki

  • 5 - 6 fire pătrunjel verde, frunzele separate de tulpini
  • 100 g unt, tăiat cuburi
  • 100 g ceapă, tăiată sferturi
  • 50 g morcovi, tăiați bucăți
  • 6 șalote, tăiate jumătăți
  • 40 g făină
  • 400 g apă
  • 1 cub de concentrat de vită (pentru 0,5 l), fărâmițat
  • 1 legătură de verdețuri (cimbru, pătrunjel, foi de dafin)
  • ½ linguriță sare de mare fină
  • 1 - 2 prize piper negru măcinat, după gust
  • 1 fir cimbru proaspăt, doar frunzele
  • 1 foaie de dafin proaspătă
  • 5 boabe de piper negru, zdrobite
  • 500 g vin roșu
  • 1 lingură fond de vită
  • 1 lingură zeamă de lămâie

Wartości odżywcze
na 1 porție
Kalorie
775 kJ / 187 kcal
Białko
2 g
Węglowodany
7 g
Tłuszcz
14 g
Błonnik
1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy