Urządzenia i Akcesoria
Cotlet de porc sous-vide
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
2 porții
Składniki
-
cotlete de porc, cu os (350 g fiecare, 3,5 cm grosime)2
-
apă (asigurați-vă că pungile sunt complet acoperite cu apă)1400 g
-
1 linguriță rasă vitamina Czeamă de lămâie, proaspăt stoarsă30 g
-
unt1 lingură
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porție
Sód
228 mg
Białko
77 g
Kalorie
2181 kJ /
521 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
11 g
Węglowodany
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Foie gras de rață
72 godz.
Friptură de vită în sânge sous-vide, cu sos béarnaise
2 godz. 20 min
Bolul coreean cu carne de vită
1 godz. 10 min
Antricot de vită sous-vide
2 godz. 45 min
Piept de vită sous-vide
Brak ocen
Pulpe de pui sous-vide
1 godz. 35 min
Piept de pui sous-vide
Brak ocen
Piept de rață sous-vide
Brak ocen
Pui teriyaki cu orez
40 min
Chifteluțe de vițel cu legume
30 min
Cod cu unt și citrice
50 min
Păstrăv cu sos olandez
50 min