Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 cotlete de porc, cu os, (350 g fiecare, 3,5 cm grosime)
- 1400 g apă (asigurați-vă că pungile sunt complet acoperite cu apă)
-
30
g zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă
lub 1 linguriță rasă vitamina C - 1 lingură unt
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 2181 kJ / 521 kcal
- Białko
- 77 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Tłuszcz nasycony
- 11 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 228 mg
Alternatywne przepisy
Chutney de ceapă roșie caramelizată
24h
Pui cu busuioc cu sos de curry și nucă de cocos
Brak ocen
Cotlete de porc sous-vide cu salată de mere
2u. 40min
Crème Brûlée cu lichior de ouă
1h 15 min
Piept de vită sous-vide
Brak ocen
Spată de miel la cuptor, cu fenicul și sos dulce-acrișor
5h 15min
Midii în sos picant de roșii
45min
Antricot de vită sous-vide
2 Std. 45 Min
Mușchi de miel cu sos de piper roșu
Brak ocen
Midii în sos de vin alb și smântână
45min
Mușchi de porc cu miere și ierburi aromate
4 Std. 10 Min
Vin fiert
30min