Urządzenia i Akcesoria
Pan blanco
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
24 rebanadas
Składniki
Tang zhong o water roux
-
150 g de agua
-
30 g de harina
Masa
-
540 g de harina
-
1 sobre de levadura seca instantánea
-
60 g de leche en polvo
-
210 g de agua
-
50 g de aceite de oliva extra virgen
-
10 g de sal
-
leche, para barnizaragua para barnizar
-
1 cdita de ajonjolí
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 rebanada
Białko
3.2 g
Kalorie
474 kJ /
113 kcal
Tłuszcz
3.15 g
Błonnik
0.93 g
Węglowodany
18.02 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
PANADERÍA
60 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Baguettinas
4 godz. 5 min
Pan rápido
1 godz. 35 min
Baguette
3 godz. 45 min
Pan de leche
2 godz. 20 min
Pan con levadura química
30 min
Pan de barra
29 godz.
Pan pita
1 godz. 50 min
Bollitos de mantequilla
1 godz. 40 min
Masa madre (levadura natural)
120 godz.
Pan integral con linaza
29 godz.
Hogaza exprés
50 min
Pan artesanal TM6
5 godz.