Pan blanco

Pan blanco

4.7 55 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
24 rebanadas

Składniki

Tang zhong o water roux
  • 150 g de agua
  • 30 g de harina
Masa
  • 540 g de harina
  • 1 sobre de levadura seca instantánea
  • 60 g de leche en polvo
  • 210 g de agua
  • 50 g de aceite de oliva extra virgen
  • 10 g de sal
  • agua para barnizar
    leche, para barnizar
  • 1 cdita de ajonjolí

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 rebanada

Białko 3.2 g
Kalorie 474 kJ / 113 kcal
Tłuszcz 3.15 g
Błonnik 0.93 g
Węglowodany 18.02 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...