Pan blanco
TM31 TM5 TM6

Pan blanco

4.7 (51 ocen)

Składniki

Tang zhong o water roux

  • 150 g de agua
  • 30 g de harina

Masa

  • 540 g de harina
  • 1 sobre de levadura seca instantánea
  • 60 g de leche en polvo
  • 210 g de agua
  • 50 g de aceite de oliva extra virgen
  • 10 g de sal
  • agua, para barnizar
    lub leche, para barnizar
  • 1 cdita de ajonjolí

Wartości odżywcze
na 1 rebanada
Kalorie
474 kJ / 113 kcal
Białko
3.2 g
Węglowodany
18.02 g
Tłuszcz
3.15 g
Błonnik
0.93 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy