![Pan blanco Pan blanco](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/DAD2B550-F3E1-4624-8F88-2D5C0E624135/Derivates/70DDB02F-7096-4B67-8E9A-5FA638055ADD.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Tang zhong o water roux
- 150 g de agua
- 30 g de harina
Masa
- 540 g de harina
- 1 sobre de levadura seca instantánea
- 60 g de leche en polvo
- 210 g de agua
- 50 g de aceite de oliva extra virgen
- 10 g de sal
-
agua, para barnizar
lub leche, para barnizar - 1 cdita de ajonjolí
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 474 kJ / 113 kcal
- Białko
- 3.2 g
- Węglowodany
- 18.02 g
- Tłuszcz
- 3.15 g
- Błonnik
- 0.93 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pan de caja
2h 30min
Pan de caja integral
1h 10min
Pan de caja integral
1 Std. 40 Min
Francesillas
3h 15min
Pan con levadura química
30min
Baguettinas
4h 5min
Pan rápido
1 Std. 35 Min
Bollitos de mantequilla
1 Std. 40 Min
Panes al vapor
40min
Bolillos caseros
1 Std. 40 Min
Yogur griego natural
15h 30min
Pan integral
3h