Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g pruimen, gehalveerd, ontpit
- 200 g water
- ¼ tl peperkoekkruiden
- 1 - 2 scheutjes vers geperst citroensap
- 500 g rode druivensap
- 80 g rum (opcjonalnie)
- 30 - 50 g honing
- Wartości odżywcze
- na 1 glas
- Kalorie
- 500 kJ / 119 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 21 g
- Tłuszcz
- 0.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salade van gehakte groenten
10 min
Moutbrood
Brak ocen
Rabarber-citroen cookies
1h
Horror punch
20min
Mayonaise zonder ei
10 min
Snel vruchtenijs
10 min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Caramel vanille bourbon saus
Brak ocen
Aardbeien curryketchup
Brak ocen
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2h 45min
Driekoningentaart met appel en kaneel
3 Std.
Vruchtenroomijs
5 min