Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 700 g water
- 300 g groene asperges
- boter, om in te vetten
- 20 g Parmezaanse kaas, in stukken (2-3 cm)
- ½ sjalot
- 30 g extra vergine olijfolie
- 1 ei
- 15 g maïzena (zetmeel)
- 1 snuifje gemalen nootmuskaat
- 8 zeetongfilets, vers
Citronette
- 20 g extra vergine olijfolie
- 50 g citroensap, vers geperst en gefilterd
- 1 snuifje zout
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1360 kJ / 325 kcal
- Białko
- 31.8 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 19.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vanillesaus (crème anglaise)
10 Min
Taartjes van prei en venkel met geitenkaas
Brak ocen
Hartige taart met savooiekool
1hod. 30min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Hollandaisesaus
15 Min
Yoghurt met kokosmelk
15h
Asperge-langoustine terrine
10 Std.
Omelet van eiwit
35 Min
Aardappelmuizen
Brak ocen
Pudding met aardbei en peer
Brak ocen
Piadina uit Emilia Romagna
15 Min
Kip- en aspergetaartjes
1h 35min