Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 700 g water
- 300 g groene asperges
- boter, om in te vetten
- 20 g Parmezaanse kaas, in stukken (2-3 cm)
- ½ sjalot
- 30 g extra vergine olijfolie
- 1 ei
- 15 g maïzena (zetmeel)
- 1 snuifje gemalen nootmuskaat
- 8 zeetongfilets, vers
Citronette
- 20 g extra vergine olijfolie
- 50 g citroensap, vers geperst en gefilterd
- 1 snuifje zout
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1360 kJ / 325 kcal
- Białko
- 31.8 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 19.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1h
Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes
Brak ocen
Virgin citroen en tijm cocktail
45 Min
Taartjes van prei en venkel met geitenkaas
Brak ocen
Tarbot met salsasaus
Brak ocen
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
30 Min
Groentesticks met dipsaus en volkorenbroodjes
Brak ocen
Klassieke sabayon
15min
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
1h 35min
Cannelloni met artisjokvulling en tomatensaus
1h 35min
Zalm met venkel
40min
Steak tartaar
30 Min