Urządzenia i Akcesoria
Cake met polenta, mandarijn en amandelen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
12 porties
Składniki
-
boter om in te vetten
-
320 g sinaasappels, klein, ongepeldmandarijn (ong. 4), ongepeld320 g
-
water1000 g
-
macadamia noten60 g
-
amandelen, gepeld220 g
-
kristalsuiker220 g
-
boter zacht250 g
-
eieren3
-
polenta170 g
-
bakpoeder, glutenvrij1 tl
-
bloemsuiker om te bestrooien
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
7.4 g
Kalorie
1865 kJ /
444 kcal
Tłuszcz
32.3 g
Błonnik
2.7 g
Węglowodany
31.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Glutenvrij bakken
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Καμία βαθμολογία
Geraspte Parmezaanse kaas
5 λεπτ.
Fijngehakt rauw vlees
35 λεπτ.
Appeltaart
1ωρ.
Bijentaart met glazuur
1ωρ. 25 λεπτ.
Bessencurd
20 λεπτ.
Schotse eieren met salade van knolselder en wortelen
50 λεπτ.
Citrus lekkernij
50 λεπτ.
Glutenvrije bloem
Καμία βαθμολογία
Hazelnootbavarois
6ωρ. 40 λεπτ.
Sapje van rucola en waterkers
Καμία βαθμολογία
Basilicumpesto
10 λεπτ.