Urządzenia i Akcesoria
Cake met polenta, mandarijn en amandelen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
12 porties
Składniki
-
boter om in te vetten
-
320 g sinaasappels, klein, ongepeldmandarijn (ong. 4), ongepeld320 g
-
water1000 g
-
macadamia noten60 g
-
amandelen, gepeld220 g
-
kristalsuiker220 g
-
boter zacht250 g
-
eieren3
-
polenta170 g
-
bakpoeder, glutenvrij1 tl
-
bloemsuiker om te bestrooien
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
7.4 g
Kalorie
1865 kJ /
444 kcal
Tłuszcz
32.3 g
Błonnik
2.7 g
Węglowodany
31.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Glutenvrij bakken
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Gevulde seitanrol met champagnerijst
Brak ocen
Sponge cake (luchtige cake)
1 godz. 50 min
Bessencurd
20 min
Aardbeien curryketchup
Brak ocen
Vegan kruimeldeeg
45 min
Bellini cocktail
5 min
Vier kazen flatbread om te delen
40 min
Kaastaartijs
Brak ocen
Pudding met aardbei en peer
Brak ocen
Kwarktaartjes met pistache en mango
2 godz. 30 min
Thaise garnalenbouillon, kruidige appeltjes
1 godz. 15 min
Chocolade toffee cake
2 godz.