Urządzenia i Akcesoria
Ovocná omáčka (Coulis)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 porce
Składniki
-
250 gramů čerstvého ovoce (např. lesní ovoce, mango), pokojové teploty, nakrájené dle potřeby
-
75 gramů cukru dle chuti
-
15 gramů citrónové šťávy
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
0.8 g
Kalorie
429.8 kJ /
102.8 kcal
Tłuszcz
0.3 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
23.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Čokoládová panna cotta
4 godz. 5 min
Panna cotta s borůvkami
6 godz. 30 min
Sous-vide jahody s pěnou z bílé čokolády
2 godz.
Jogurtovo-limetkový mousse s jahodovou omáčkou (coulis)
2 godz. 15 min
Malinovo-tvarohové dortíky ve skle
1 godz.
Jahodové želé s mousse z bílé čokolády
1 godz. 45 min
Glazovaná karotka s medem
1 godz. 20 min
Mousse z červeného ovoce
5 godz.
Mini cheesecaky s mangovým pyré
3 godz.
Smetanový krém s mátou a jahodovou omáčkou
Brak ocen
Panna cotta
6 godz. 15 min
Mini cheesecaky ve skleničce
4 godz.