Mic dejun roz cu fructe de pădure, la bol
TM6 TM5 TM31

Mic dejun roz cu fructe de pădure, la bol

4.6 (5 ocen)

Składniki

  • 20 g zmeură liofilizată
    lub 20 g căpșune liofilizate
  • 250 g căpșune, plus pentru decor
  • 150 g zmeură, plus pentru decor
  • 100 g afine, plus pentru decor
  • 1 banană, tăiată bucăți
  • 110 g fulgi de ovăz, plus pentru decor
  • 40 g caju crud
  • 150 g iaurt grecesc
  • 20 coacăze roșii, proaspete, plus pentru decor (opcjonalnie)
  • 35 - 40 g sirop de agave
    lub 30 - 40 g miere

Wartości odżywcze
na 1 porție
Kalorie
1571 kJ / 374 kcal
Białko
9 g
Węglowodany
43 g
Tłuszcz
14 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Błonnik
14 g
Sód
29 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy