Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g ceapă, tăiată sferturi
- 2 căței de usturoi
- 480 g năut, din conservă, clătit, scurs (cantitate după scurgere)
- 300 g cartofi, curățați, tăiați cuburi (3-4 cm)
- 400 g roșii cuburi, din conservă
- 2 lingurițe boia afumată
- ½ linguriță sare de mare fină, plus după gust
- 250 g spanac tânăr, proaspăt
- ulei de măsline extravirgin, pentru stropit
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 920 kJ / 219 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 28 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.8 g
- Błonnik
- 67 g
- Sód
- 265 mg
Alternatywne przepisy
Orez brun, cu bobul lung, fiert
55 min
Curry cu năut
35 min
Supă cu cartofi dulci, linte și cocos
30 min
Supă cu mazăre uscată
1h 25min
Salată de caracatiță sous-vide
8 godz.
Gofre vegane cu sos de ciocolată
30 min
Burgeri din fasole, cu pistou și slaw (fără alergeni)
1 godz. 30 min
Supă marocană picantă de linte
Brak ocen
Panzanella de iarnă
40 min
Tagine cu legume și năut
50 min
Mei cu pudră de curry și pui
35 min
Tocăniță de fasole cu perișoare
45 min