Cheescake al caco mela

Cheescake al caco mela

3.2 18 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 8 godz.
10 porzioni

Składniki

Base
  • 250 g di biscotti secchi al cioccolato a pezzi
  • 100 g di burro a pezzi
Crema
  • 30 g di amaretti
  • 100 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 10 g di gelatina in fogli precedentemente ammollata in acqua per 10 minuti e strizzata
  • 100 g di ricotta fresca, scolata dal siero
  • 20 g zucchero
  • 170 g di yogurt greco bianco
  • 80 g di formaggio fresco spalmabile
Gelatina ai cachi
  • 500 g di cachi mela la polpa a pezzi
  • 50 g di succo di arancia spremuto fresco
  • 30 g di zucchero di canna
  • 5 g di gelatina in fogli precedentemente ammollata in acqua per 10 minuti

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 5.1 g
Kalorie 1473 kJ / 352 kcal
Tłuszcz 19.4 g
Błonnik 2 g
Węglowodany 38.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...