Urządzenia i Akcesoria
Smoky tuna tartare (Sergio Perera)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
16 pieces
Składniki
-
bread loaf of choice, thinly sliced (approx. 5 mm thick)1
-
extra virgin olive oil plus extra to brush5 tsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only10 sprigs
-
eschalot cut into halves1
-
garlic clove1
-
cornichons4
-
caper berries rinsed, drained and stalks removed1 tbsp
-
wholegrain mustard2 tsp
-
soy sauce2 tsp
-
smoked paprika½ tsp
-
freshly squeezed lemon juice2 tsp
-
sea salt plus extra to season1 - 2 pinches
-
ground black pepper plus extra to season1 - 2 pinches
-
sashimi grade tuna cut into pieces (3 x 4 cm) and frozen for at least 45 minutes200 g
-
egg yolk1
-
micro basil to serve
-
edible flowers to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
242.7 mg
Białko
6.2 g
Kalorie
427.2 kJ /
101.7 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Węglowodany
11.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Goats cheese and caramelised onion mille feuille
1 godz. 50 min
Rueben sandwich sauce
5 min
Boulangère potatoes
1 godz. 40 min
Onion Tarte Flambée (TM6)
1 godz.
Es Kuwut (Honeydew and Coconut drink)
15 min
Spicy Udon Noodles with Tempeh (Matthew Kenney) Metric
5 godz. 40 min
Flank steak with horseradish cream sauce
4 godz. 35 min
Salted Caramel and Chocolate Mousse
4 godz. 15 min
Asparagus cream soup
30 min
Deviled Eggs with Chow Chow and Cajun Sunshine
10 godz.
Crispy Japanese chicken with pickled cucumbers
1 godz. 35 min
Jalapeño Poppers
1 godz.