Smoky tuna tartare (Sergio Perera)
TM6 TM5 TM31

Smoky tuna tartare (Sergio Perera)

4.3 (4 oceny)

Składniki

  • 1 bread loaf of choice, thinly sliced (approx. 5 mm thick)
  • 5 tsp extra virgin olive oil, plus extra to brush
  • 10 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 1 eschalot, cut into halves
  • 1 garlic clove
  • 4 cornichons
  • 1 tbsp caper berries, rinsed, drained and stalks removed
  • 2 tsp wholegrain mustard
  • 2 tsp soy sauce
  • ½ tsp smoked paprika
  • 2 tsp freshly squeezed lemon juice
  • 1 - 2 pinches sea salt, plus extra to season
  • 1 - 2 pinches ground black pepper, plus extra to season
  • 200 g sashimi grade tuna, cut into pieces (3 x 4 cm) and frozen for at least 45 minutes
  • 1 egg yolk
  • micro basil, to serve
  • edible flowers, to serve

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
427.2 kJ / 101.7 kcal
Białko
6.2 g
Węglowodany
11.8 g
Tłuszcz
3 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Błonnik
1.3 g
Sód
242.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy