Francouzský bylinkový krémový sýr
TM5 TM6

Francouzský bylinkový krémový sýr

5.0 (27 ocen)

Składniki

  • 200 gramů smetany ke šlehání
  • 1 stroužek česneku
  • 2 - 3 čajové lžičky provensálského koření (viz Tip)
  • 200 gramů zakysané smetany, 20% tuku
  • 500 gramů tvarohu
  • 1 vrchovatou čajovou lžičku soli
  • ½ čajové lžičky směsi barevných pepřů, čerstvě namleté
  • citrónovou šťávu, dle chuti
  • bageta, k podávání

Wartości odżywcze
na 1 porci
Kalorie
1653.7 kJ / 395.3 kcal
Białko
16.1 g
Węglowodany
8 g
Tłuszcz
33.8 g
Tłuszcz nasycony
19.4 g
Błonnik
0.4 g
Sód
1284 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy