Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
牛肝菌奶酪内馅
- 25 克 干燥牛肝菌菇
- 250 克 沸水
- 80 克 帕玛森奶酪 ,切小块(约2厘米)
- 80 克 面包 ,撕碎
- 3 枝 新鲜欧芹 ,只取叶子
- 1 枝 新鲜迷迭香 ,只取叶子
- 100 克 蘑菇 ,切块
- 70 克 红葱头 ,切块
- 20 克 无盐黄油 ,切小块
- 2 瓣 蒜头
- ½ 茶匙 海盐
- 2 小撮 黑胡椒粉
牛里脊卷
- 1100 - 1200 克 牛里脊
- 少许 橄榄油 ,涂抹用
- 少许 海盐 , 调味用
- 少许 黑胡椒粉 , 调味用
- 2 汤匙 橄榄油
- 1 汤匙 无盐黄油
红酒汁
- 230 克 波特酒 ,选择波特红酒
- 50 克 无盐黄油 ,切小块
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 2118 kJ / 505 kcal
- Białko
- 45 g
- Węglowodany
- 20 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Tłuszcz nasycony
- 11 g
- Sód
- 653 mg