Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 克 紫甘蓝菜 ,洗净切块
- 60 克 美乃滋
- 500 克 水 ,蒸煮用
- 280 克 鸡胸肉
- 16 片 奶油生菜
- 1 颗 番茄 ,切6-8片
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1701.5 kJ / 40.7 kcal
- Białko
- 37.8 g
- Węglowodany
- 10.2 g
- Tłuszcz
- 25.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.6 g
- Błonnik
- 2.6 g
- Sód
- 328.1 mg