![虾仁墨鱼汁面 虾仁墨鱼汁面](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/01E3565F-9F70-4EC7-AEF4-EFFD0C1B1143/Derivates/B95AB320-EEE4-4029-8818-670F6FF6679A.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 克 带壳小型虾
- 10 克 新鲜欧芹
- 1 汤匙 面粉
- 100 克 牛奶
- 200 克 稀奶油
- 4 瓣 蒜头
- 20 克 橄榄油
- 200 克 樱桃番茄 ,一切二
- 2 茶匙 盐
- 1 小撮 黑胡椒粉
- 1500 克 水
- 300 克 干燥意大利墨鱼汁面
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1234 kJ / 295 kcal
- Białko
- 21 g
- Węglowodany
- 41 g
- Tłuszcz
- 5 g