Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 克 洋葱 ,切块
- 6 - 8 瓣 蒜头
- 30 克 油
- 20 克 蚝油
- 10 克 老抽
- 20 - 30 克 生抽
- 150 克 新鲜菠萝 ,切块
- 320 克 番茄 ,切块
- 50 克 蜂蜜
- ½ 茶匙 辣椒粉 ,依个人口味调整
- 1 茶匙 黑胡椒粉
- 700 克 猪肋排 ,长条,长10厘米,带骨切开
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1527.2 kJ / 365.3 kcal
- Białko
- 15.8 g
- Węglowodany
- 16.7 g
- Tłuszcz
- 26.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.4 g
- Błonnik
- 1.4 g
- Sód
- 570.6 mg