Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 克 猪肉丝 ,瘦肉
- 300 克 西洋菜 ,洗净沥干,切段
- 5 克 料酒
- 5 克 姜 ,切片
- 5 克 盐
- 600 克 水
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 828.5 kJ / 198 kcal
- Białko
- 37.1 g
- Węglowodany
- 3.4 g
- Tłuszcz
- 3.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.1 g
- Błonnik
- 0.8 g
- Sód
- 748 mg