Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
香草料
- 4 支 新鲜迷迭香
- 5 克 新鲜鼠尾草叶
- 5 克 新鲜百里香叶
- 2 支 新鲜马郁兰
souvs-vide火鸡胸及甜椒酱
- 2 柠檬 ,最好是有机的
- 80 克 特级初榨橄榄油
- 1 瓣 蒜头
- 2 支 新鲜迷迭香 ,取叶子
- 5 克 新鲜鼠尾草叶
- 5 克 黄芥末
- 5 小撮 盐
- 3 小撮 黑胡椒粉
- 500 克 去皮火鸡鸡胸肉
- 1500 克 水
- 30 克 柠檬汁
- 250 克 红甜椒 ,去芯,切条
- 100 克 洋葱 ,切丝
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1461.2 kJ / 349 kcal
- Białko
- 31.7 g
- Węglowodany
- 8.4 g
- Tłuszcz
- 21.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.1 g
- Błonnik
- 1.7 g
- Sód
- 78 mg