Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 块 去皮鸡胸肉排 (每个180-200克,2-3厘米厚)
- 10 克 白葡萄酒
- 3 瓣 蒜头
- 10 克 橄榄油
- 1 小撮 盐
- 1200 克 水 (大约),确保袋子被水完全覆盖
- 30 克 柠檬汁
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 585.8 kJ / 140.3 kcal
- Białko
- 32.3 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.3 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 90.8 mg