Osłona noża miksującego jest potrzebna.

Aby przygotować ten przepis, potrzebna jest osłona noża miksującego. Dowiedz się więcej

sous-vide慢煮鸡胸肉
TM6

sous-vide慢煮鸡胸肉

4.4 (5 ocen)

Składniki

  • 4 块 去皮鸡胸肉排 (每个180-200克,2-3厘米厚)
  • 10 克 白葡萄酒
  • 3 瓣 蒜头
  • 10 克 橄榄油
  • 1 小撮 盐
  • 1200 克 水 (大约),确保袋子被水完全覆盖
  • 30 克 柠檬汁

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
585.8 kJ / 140.3 kcal
Białko
32.3 g
Węglowodany
0 g
Tłuszcz
1 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Błonnik
0 g
Sód
90.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy