孜然洋葱炒肉丝
TM6

孜然洋葱炒肉丝

4.3 (41 ocen)

Składniki

  • 300 克 猪里脊肉 ,切丝,0.5×0.5厘米
  • 10 克 料酒
  • 25 克 生抽
  • 1 茶匙 孜然粉
  • 30 克 油
  • 200 克 洋葱 ,切丝,0.5厘米
  • 1 茶匙 老抽

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
894.3 kJ / 213.8 kcal
Białko
16.2 g
Węglowodany
6.4 g
Tłuszcz
13.6 g
Tłuszcz nasycony
9.5 g
Błonnik
0.9 g
Sód
252.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy