Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 克 猪里脊肉 ,切丝,0.5×0.5厘米
- 10 克 料酒
- 25 克 生抽
- 1 茶匙 孜然粉
- 30 克 油
- 200 克 洋葱 ,切丝,0.5厘米
- 1 茶匙 老抽
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 894.3 kJ / 213.8 kcal
- Białko
- 16.2 g
- Węglowodany
- 6.4 g
- Tłuszcz
- 13.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 9.5 g
- Błonnik
- 0.9 g
- Sód
- 252.5 mg