Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 克 无盐黄油 ,切块
- 30 克 稀奶油(含脂量30-40%)
- 30 克 牛奶
- 6 颗 鸡蛋(约53-63克) ,冷藏打散的(见要诀)
- 2 小撮 盐
- 1850 克 水
- 30 克 柠檬汁
- 1 小撮 黑胡椒粉
- 2 根 新鲜细香葱 ,切末
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1898.5 kJ / 452 kcal
- Białko
- 22.5 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 40.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 20.9 g
- Błonnik
- 0.1 g
- Sód
- 681.4 mg