Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
sous-vide带子
- 5 颗 带子
- 1 汤匙 特级初榨橄榄油
- 1 小撮 盐
- 1 小撮 白胡椒粉
- 1 支 新鲜百里香
- 1 片 柠檬皮
- 1800 克 水
龙虾烩饭
- 2600 克 水
- 1 只 波士顿龙虾 ,500克左右,将钳子和身体分离,切块
- 200 克 新鲜的虾 ,带壳海虾
- 适量 冰水
- 3 瓣 蒜头
- 30 克 番茄膏
- 30 克 白兰地
- 25 克 洋葱 ,切块
- 20 克 黄油
- 250 克 意大利烩饭专用米
- 50 克 白葡萄酒
- 5 - 6 支 新鲜意大利芹 ,切碎
- 6 - 7 颗 小番茄 ,一切二
- 90 克 意式番茄酱
- 3 克 盐
- 25 克 橄榄油
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 4309.5 kJ / 1031 kcal
- Białko
- 54.9 g
- Węglowodany
- 115.1 g
- Tłuszcz
- 33.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.7 g
- Błonnik
- 2.2 g
- Sód
- 1555.3 mg