Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 940 克 水
- 250 克 红豆 ,浸泡一晚,沥干水分
- 70 克 红糖
- 70 克 糖
- 100 克 玉米油
- 160 克 糯米粉
- 30 克 玉米淀粉
- 400 克 水 ,蒸煮用
- 10 克 猪油
- 少许 玉米淀粉 ,防粘用
- 适量 桂花蜜 ,装饰用
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 3177.8 kJ / 760.3 kcal
- Białko
- 15.8 g
- Węglowodany
- 113 g
- Tłuszcz
- 28.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.6 g
- Błonnik
- 4.8 g
- Sód
- 5.5 mg