Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 克 油
- 30 克 京葱 ,切段
- 40 克 洋葱 ,切片
- 400 克 水
- 120 克 辣白菜 ,切块
- 120 克 韩式辣椒酱
- ¼ 茶匙 盐 (约1克),根据个人口味调节
- 150 克 肥牛片
- 50 克 金针菇
- 80 克 年糕 ,切片
- 20 克 马苏里拉奶酪碎
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 3958 kJ / 947 kcal
- Białko
- 40.4 g
- Węglowodany
- 119.2 g
- Tłuszcz
- 35.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.2 g
- Błonnik
- 10.9 g
- Sód
- 3827.7 mg