Urządzenia i Akcesoria
苦瓜酿肉
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
10 个
Składniki
-
苦瓜1 条
-
盐 腌制用2 茶匙
-
枸杞10 颗
-
水 浸泡用适量
-
新鲜香菇 洗净沥干,切块50 克
-
姜5 克
-
蒜头1 瓣
-
猪肉肉糜150 克
-
料酒10 克
-
生抽5 克
-
蚝油5 克
-
白胡椒粉1 小撮
-
鸡蛋(约53-63克)½ 颗
-
淀粉5 克
-
水 蒸煮用300 克
-
蒸鱼豉油 依个人口味调整适量
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 个
Sód
572.3 mg
Białko
3.5 g
Kalorie
180.6 kJ /
43.2 kcal
Tłuszcz
2.2 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Węglowodany
2.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
地道中国菜:夏日的甘甜
11 Przepisów
Chiny
Chiny