苦瓜酿肉

苦瓜酿肉

4.5 6 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
10 个

Składniki

  • 苦瓜
    1 条
  • 腌制用
    2 茶匙
  • 枸杞
    10 颗
  • 浸泡用
    适量
  • 新鲜香菇 洗净沥干,切块
    50 克
  • 5 克
  • 蒜头
    1 瓣
  • 猪肉肉糜
    150 克
  • 料酒
    10 克
  • 生抽
    5 克
  • 蚝油
    5 克
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 鸡蛋(约53-63克)
    ½ 颗
  • 淀粉
    5 克
  • 蒸煮用
    300 克
  • 蒸鱼豉油 依个人口味调整
    适量

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 个

Sód 572.3 mg
Białko 3.5 g
Kalorie 180.6 kJ / 43.2 kcal
Tłuszcz 2.2 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 0.8 g
Węglowodany 2.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...